<<
KINOLOŠKI SAVEZ U BOSNI I HERCEGOVINI

KINOLOŠKI SAVEZ HERCEG-BOSNE

Announcment dog show in Mostar

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas, utorak, u Uredu gradonačelnika, Pericu Jukića, predsjednika Kinološkog saveza Herceg Bosne i Mirka Čolaka, Tajnika Kinološkog saveza Herceg – Bosne.

Čelnici Kinološkog saveza Herceg – Bosne upoznali su gradonačelnika Bešlića s radom saveza i aktivnostima koje uspješno provode na uzgoju, školovanju, ocjenjivanju, zaštiti čistokrvnih pasa, te osposobljavanju stručnog kadra.

Informirali su gradonačelnika i o važnim međunarodnom kinološkim manifestacijama u tekućoj godini, posebice one koje se u rujnu trebaju održati u Mostaru.

Radi se o državnoj izložbi pasa i međunarodnim izložbama pasa te o specijalnoj izložbi lll. FCI - Američki stafordski terijer, Staford terijer, Bull terijer, Jokširski terijer i Jack Russell terijer, a koja se trebaju organizirati u petak 27. rujna 2019. i u subotu 28. rujna ove godine.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na posjetu i upoznavanju s aktivnostima koje poduzimaju te na organizaciji međunarodnih natjecanja u Mostaru. Također naglasio je kako će sa svoje strane Grad pružiti potporu u organizaciji spomenutih manifestacija te obećao odazvati se njihovom pozivu da bude nazočan svečanosti koja će biti upriličena prigodom njihova završetka.

Thumbnail image for ../Datoteke/Novosti/kshb-grad-mostar.jpg
Kinološki savez HB
®© All rights reserved by The Kennel Club Herceg-Bosna 2013th | Programming: AVE-Studio; Design: HERCStudio